Nieuws

DEMO PRO DAGEN 8 en 9 OKTOBER

 29/09/2022
Graag nodigen we iedereen uit voor onze professionele DEMODAGEN op 8 en 9 oktober waar u het volledige gamma van Eliet Machines en Iseki van Hilaire Van der Haeghe - HH Garden kan komen ontdekken.
Naast het aanwezig zijn van het gehele gamma van Iseki en Eliet zal u ook de mogelijkheid hebben om zelf de handen uit de mouwen te kunnen steken. Tijdens deze 2-daagse krijgt u de unieke kans zelf met elk soort hakselaar en gazonverzorgingsmachine van Eliet te kunnen werken en met elk soort tractor dat Iseki in zijn assortiment heeft te kunnen rijden.
Met deze ‘minibeurs’ willen we onze klanten toch de unieke kans geven om de machines in de praktijk beter te leren kennen. Overtuig uzelf, neem de twijfel weg als u nog twijfelt tussen 2 toestellen en kom 8 of 9 oktober bij ons langs.
ELIET HOUTHAKSELAARS
Iedereen kent ze ongetwijfeld, heeft er al mee gewerkt of herkent deze onmiddellijk door zijn opvallende oranje kleur. Als grootverdeler zijn wij dan ook trots u het volledige gamma te kunnen aanbieden.
De houthakselaars van Eliet zijn alom bekend. Naast een fantastische houthakselaar is het ook een echte groenafvalverwerker. Maar waarom nu juist? En wat is dat gepatenteerde hakbijl messenprincipe?
Kom het volledige gamma ontdekken. Wij voorzien hout- en groenafval, maar u mag ook steeds volledig vrijblijvend zelf wat versnippermateriaal meenemen om onze machine grondig uit te testen.
Het volledige gamma van hakselaars zal te bezichtigen zijn:
De particuliere modellen: Neo – Maestro – Minor – Major en de professionele modellen: Vector 4S – Prof 6 – Superprof – Superprof MAX – Mega prof.
Naast de standaard uitvoering zullen er zeker ook wielaangedreven – rupsaangedreven en cardanaangedeven modellen aanwezig zijn.
ELIET GAZONVERZORGING
Waarom is de gazonverluchter van Eliet zó populair en wil iedereen die hebben? Wat is nu het geheim achter het permanent puntige messessysteem van Eliet?
Zowel de E401 - E450 - E501 zullen aanwezig zijn.
Wat is er nu zo speciaal aan de vernieuwde en herontwikkelde gazonverluchters van Eliet die overtop draaien. Waarom spreekt iedereen over de moderne gazonverluchter? Zie zelf hoe zo een machine meer mos uit het gazon halen dan gelijk welke andere verticuteermachine.
Zowel de E550Zr als de C550zr Collector die het mos op de zijkant legt zullen aanwezig zijn.
Wat maakt de doorzaaier DZC van Eliet nu zo goed? Wat is het Helix seed system? Waarom heeft de doorzaaimachine van Eliet een topdresser?
Ontdek het zelf met de DZC450 en DZC600
De alom bekende gazonzaaicombi GZC1000 van Eliet. Iedereen die aan gazonaanleg doet wilt hem, maar waarom? Geen spoorvorming en geen drukverschil meer door bandensporen, maakt dat echt zo een verschil?
Kom langs en overtuig uzelf.
(groen) afvalruiming staat ook hoog op het takenpakket van menig zelfstandige. Wat maken de bladblazers en zuigers uniek en gebruiksvriendelijk?
Zowel de bladblazer BL en de bladzuiger Truckloader zullen aanwezig zijn.
ISEKI GRASZITMAAIER
Iseki, een begrip onder professionelen! Ze hebben een zeer mooi gamma van uitmuntende zitmaaiers in verschillende prijsklassen. Steeds voorzien van moderne dieselmotoren die de machine tot het uiterste kunnen drijven. Door hun gigantisch opvangkanaal kan geen enkel ander merk tippen aan hun kwaliteiten. De SXG-reeks zal zowel met laaglossing als hooglossing te ontdekken en te testen zijn.
Naast de gewone zitmaaier biedt Iseki ook een volledige reeks frontmaaiers aan. De SF-reeks is een frontmaaier voor de klant die net dat ietsje meer verwacht van de machine. Een opvangbak van 1300 liter, dan heb je al wat gras mee.
Naast de gewone zitmaaier heeft Iseki ook een gamma SRA ruwterreinmaaiers 4x4 aangedreven. De Iseki SRA zal ook aanwezig zijn. Uniek aan deze machines t.o.v. de concurrentie is zijn volledig afgeveerde vooras.
Uniek in België zal ook de RCBE radiografisch gestuurde ruwterreinmaaier te zien zijn. Deze rups aangedreven maaier is bestuurbaar vanop afstand, kan zeer steile hellingen aan, maait mooi onder laagstammige bomen en ontleed elk ruw terrein.
ISEKI TUINTRACTOR
Waarom is de Iseki tractor zó populair en wilt iedereen die hebben? Wat is nu het geheim achter die kwaliteit en waarom is een Iseki zoveel beter dan een Solis Farmtrac Lovol Fieldtrac tym?
Twijfelt u tussen een mechanisch aangedreven trekker of verkiest u toch liever de hydrostaat aangedreven trekker? Twijfelt u tussen een tractor met of zonder servo? Kom langs, maak een proefrit met beide modellen en ontdek zelf het gevoel tussen de verschillende modellen.
De volgende tractoren zullen aanwezig zijn:
Iseki TM 3187 ( 18pk) – Iseki TXGS24 hydrostaat ( 24pk) - Iseki TM 3217 mech ( 24pk) - Iseki TM 3217 hydrostaat ( 24pk) - Iseki TM 3267 mech ( 30pk) - Iseki TM 3267 hydrostaat ( 30pk) – TLE 3410 ( 40pk ) – TH5370 hydrostaat ( 40pk) – TH5420 hydrostaat ( 45pk) – TG6370 dual cluch
Bijhorend zullen ook een groot aanbod aan werktuigen voor achter de tractoren aanwezig zijn.
klepelmaaier - gazonmaaier – weidebloter - frees - overtopfrees - rotoreg - meststofstrooier - sproeier met boom - grondbak - schepbak - palletvork - hakselaar - kliefmachine - zaaimachine - weidesleep - cultivator - kipkar - haagschaar – verticuteermachine - …
HUSQVARNA HANDGEDRAGEN TOESTELLEN
Husqvarna kent iedereen, zo simpel is het. Als grootverdeler hebben we dus ook zo goed als het volledige gamma op voorraad, dit zowel op accu als op thermische motor.
Graag al eens de nieuwe kettingzaag 592XP willen zien? De accu snoeizaag 540iXP? De fantastische rugbladblazer 580BTS? We hebben ze allemaal.
ANDERE DIVERSE PROFESSIONELE MACHINES
Naast het volledige gamma van Eliet en Iseki willen we u, als tuinaannemer, ook graag laten kennismaken met nog enkele andere interessante machines.
Altijd al eens met een Toro DINGO werktuigendrager willen rijden? De grondbak, palletvork, sleuvengraver, grondboor liggen op jullie te wachten.
De compostverspreider en topdresser van Ecolawn is ook een must bij goed gazononderhoud. Ook deze zal te ontdekken zijn.
Hogedrukreiniger? Kranlze! Top hogedrukspuit in diverse maten en vormen.
Zero-turnmaaier van Toro: Geen enkel merk zal een over mooi maairesultaat afleveren als een Toro. Er zal wel iets van waarheid van zijn als 90% van de golfterreinen in België met Toro rijden.
Tijdens ons demoweekend kunt u niet alleen genieten van zeer deskundige uitleg over het volledige gamma.
Ook zullen alle machines aangeboden worden aan zeer mooie condities!
Toch liever huren? Dat kan! Sinds kort hebben we een mooie samenwerking met Renttobuild te Nazareth. Zij hebben zo goed als elke bovenstaande machine in hun verhuurvloot, handig toch!?
 
Onze gegevens:
Spoorwegstraat 1,
9810 Eke